Winlet glasrobots

De zelfrijdende glasrobots van Winlet zijn een ergonomische oplossing voor het veilig en gemakkelijk monteren van grote en zwaar glas. De Winlet glasliften zijn leverbaar in verschillende hijsvermogens en hijshoogtes.

Verder beschikt de Winlet over een gepatenteerde telescoop arm die 360º onbegrensd roteert en de last tot 180º kantelt van de grond tot aan het plafond.

Voordelen Winlet glasrobots

  • Geschikt voor het transporteren en monteren van zwaar glas, stalen platen, stalen deuren, sandwich beplating etc.
  • Precisie positionering.
  • Werkt op sneloplaadbare accu’s.
  • Eenvoudig te transporteren met een bedrijfs- of aanhangwagen.
  • Eenvoudig om te bouwen naar mini-hijskraan.

Overzicht Winlet glasrobots verkoop

Type Maximale capaciteit Maximale hoogte Bereik Uitvoering Meer informatie
Winlet 350 350 kg 2,8 m 550 – 1050 mm elektrisch
Meer informatie
Winlet 600 600 kg 2,8 m 600 – 1300 mm elektrisch
Meer informatie
Winlet 575 575 kg 3,6 m 700 – 1800 mm elektrisch
Meer informatie
Winlet 1000 1.000 kg 4,1 m 670 – 2700 mm elektrisch
Meer informatie

Bespaar kosten en vermijd zware inspanningen

Winlet glasrobots zijn de perfecte hulp bij glasmontage. Met de Winlet glasrobots verbeterd u de werkomstandigheden op de werkplek. Glas tot 1000 kg tilt, plaatst en monteert u zonder moeite. Uw werk wordt makkelijker, efficiënter en veiliger.

Wendbaar en makkelijk te vervoeren

Deze compacte machine is bijzonder gemakkelijk wendbaar en eenvoudig te vervoeren. Door de krachtige voorwielaandrijving en brede banden staan de Winlet glasrobots bekend als een terreinvaardige allrounders. De glasrobots van Winlet zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Uitgebreid assortiment

Bij Montarent vindt u een uitgebreid assortiment glasliften en  glasrobots. Wij hebben glasliften voor alle formaten ruiten en voor alle soorten ruimtes, buiten of binnen. Ook voor het vervoeren en installeren van extreem zware materialen zoals o.a. brandwerende deuren en sandwich beplating hebben wij pasklare oplossingen! Onze glasliften en glasrobots zijn uitgerust met een dubbel vacuümcircuit en vacuümpomp. Kwaliteit en veiligheid zijn dus gegarandeerd.

Recente Tweets

Tags