Montalift kopen

Een mobiele snelmontage torenkraan is een aanwinst op ieder bouw- en renovatieproject. Montarent heeft daar nog eens twee krachtige voordelen aan toegevoegd:
  • Pure mobilitiet
  • Snelle opbouw en inzet
Een Montalift snelmontage torenkraan “makes lifting easier”

Pure mobiliteit

Montarent heeft de snelmontage torenkraan op een 4-wiel aangedreven en 4-wiel gestuurde onderwagen ontwikkeld. Hiermee wordt het maximale uit ons product gehaald. Overal inzetbaar. De Montalift kranen mogen opgebouwd verplaatst worden.

Snelle opbouw en montage

Onze kranen hebben een minimale opbouwtijd en zijn snel op de site te verplaatsen voor maximale inzet. En dit alles door slecht 1 persoon. Door de enorme besparing op uren hebben alle snelmontage torenkranen een korte terugverdien tijd.

Onze nieuwste modellen Montalift M21-4WDS en Montalift M32-4WDS zijn ook standaard 4wiel aangedreven en  4-wiel gestuurd. We zijn hierdoor in staat de kraan op zeer kleine sites te positioneren.

Ons verkoopteam staat voor u klaar. De koffie ook!

Binnen minuten bedrijfsklaar

Wiel aandrijving

Kranen

Nieuw

Montalift M21-4WDS

Deze kraan is een zelfrijdende kraan en kan makkelijk op de site verplaatst worden.

Doordat deze 4 wiel aangedreven is en 4 wiel gestuurd. De kraan is standaard voorzien van LED verlichting in de giek. De gieklengte is 26 meter.

Deze kraan is beschikbaar in 2 uitvoeringen. 10tm zonder hijsbewijs en 26tm met hijsbewijs

Montalift M32-4WDS

Deze kraan is een zelfrijdende kraan en kan makkelijk op de site verplaatst worden.

Doordat deze 4 wiel aangedreven is en 4 wiel gestuurd. De kraan is standaard voorzien van LED verlichting in de giek. De gieklengte is 30 meter.

Deze kraan is beschikbaar in 1 uitvoering 40tm. Hier is een hijsbewijs voor nodig.

Occassion