Mobiele snelmontage torenkraan kopen

Een snelmontage torenkraan is een aanwinst op ieder bouw- en renovatieproject. En Montarent heeft daar nog eens twee krachtige voordelen aan toegevoegd:

  • pure mobiliteit
  • snelle opbouw en inzet

Een Montalift snelmontage torenkraan “makes lifting easier”.

Pure mobiliteit

Montarent heeft de snelmontage torenkraan op een 4-wiel aangedreven onderwagen gezet en op een rupsonderstel gezet. Hiermee halen we het maximale uit een snelmontage torenkraan. Overal inzetbaar, opgebouwd verrijdbaar.

Snelle opbouw en montage

Tijd is geld. Zeker in de bouw. Onze kranen hebben een minimale opbouwtijd en zijn snel op de bouwplaats te verrijden voor maximale inzet. En dit alles door slechts 1 persoon. Door de enorme besparing op uren hebben alle Montalift snelmontagekranen een korte terugverdien tijd.

Overzicht type mobiele torenkranen verkoop

Type Uitvoering Aandrijving Gieklengte Hijshoogte Meer informatie
Montalift 108 4-WDS zelfrijdend  400V – 25A 24 m 18,5 m
Meer informatie
Montalift M 21 4-WDS  zelfrijdend 400V – 25A 26 m 19 m
Meer informatie
Montalift 109 4-WDS zelfrijdend  400V – 25A 30 m 19,7 m
Meer informatie
Montalift 109 rups  rupsonderwagen  generatorset 30 m 19,7 m
Meer informatie
Montalift 306 4-WDS  zelfrijdend  400V – 25A 32 m 19,7 m
Meer informatie
Montalift 202 4-WDS zelfrijdend  400V – 25A 35 m 22,2 m
Meer informatie

Verkoop Montalift snelmontage torenkranen

Montarent verkoopt haar snelmontage torenkranen onder de merknaam Montalift. De Montalift snelmontage torenkraan is vanuit de praktijk ontwikkeld en als fabrikant bouwen we een hoogwaardig duurzaam product dat zich onderscheid door volledigheid, eenvoud in bediening, degelijkheid en prestaties. Ook op het gebied van veiligheid voldoen de Montalift snelmontage torenkranen aan alle in Nederland geldende normen met als bewijs de afgifte van het TCVT certificaat van goedkeuring door TÜV.

Montalift: Ontwerp en bouw op specificatie

Benazzato Gru uit het Italiaanse Oleggio is de fabrikant die op specificatie van MontaRent het kraandeel ontwerpt en bouwt. In Nederland volgt de montage van de kraan op de onderwagen die geheel in eigen beheer geassembleerd wordt. Tevens worden de stalen contraballast, de radiografische afstandsbediening en andere opties gemonteerd, zoals een generator, bouwverlichting en opbergkisten. Als laatste wordt de ingebruikname keuring uitgevoerd en alle opschriften en belettering van de klant aangebracht.

Kenmerken en directe voordelen

Kenmerkend aan de Montalift snelmontage torenkranen is de brede zelfdragende vakwerkgiek zonder tuien en opstelbok. Voordeel hiervan is het lage eigen gewicht en de eenvoudige 2-traps montage zonder extra handelingen via de radiografische afstandsbediening. De kranen worden opgebouwd met kwalitatief hoogwaardige onderdelen van gerenommeerde fabrikanten zoals: AUTEC radiografische afstandsbediening, BESOZZI elektromotoren, NAF assen, ROTHE-ERDE draaikransen, SKF lagers, TELEMECANIQUE frequentieregelaars en contactoren.