Service

Waar een uniek product ontstaat, moet goede service gegarandeerd zijn. Heeft u een Montalift gehuurd of in bezit, dan zorgt onze goed opgeleide technische dienst er graag voor dat de machine veilig en optimaal gebruikt kan blijven worden. Daarnaast bieden wij deze services ook aan op de vacuümmachines die u bij ons huurt of heeft aangeschaft.​

Keuring & onderhoud

Onze T-spec gecertificeerde monteurs hebben dagelijks twee petten op. Zij kunnen ’s ochtends het onderhoud aan uw mobiele snelmontage torenkraan doen en ’s middag nemen zij de keuring af. Hierdoor heeft u maar één partij nodig voor beide jaarlijkse activiteiten. Heeft uw machine een hogere last moment beveiliging dan 10 ton meter? Dan kunnen wij door een goede samenwerking met TÜV Nederland evengoed uw partij zijn voor de jaarlijkse keuring en onderhoud. De werkzaamheden kunnen (meestal) plaats vinden op een door de klant gekozen locatie. Deze werkzaamheden zijn van groot belang voor uw machine om uitval en totale kosten te beperken.
U ontvangt een uitgebreid keuringsrapport met advies op (preventief) onderhoud.

Reparatie & storingen

Ook Montalift kranen hebben wel eens een storing of gaan stuk. In geval van storing kunnen wij vaak telefonisch helpen de storing op te lossen of een diagnose te stellen. Om de downtime van de machine zo kort mogelijk te houden kan de servicemonteur vaak binnen 24 uur ter plaatse zijn met zijn uitstekend uitgeruste servicewagen.

Mocht er een dusdanig grote reparatie plaats moeten vinden om de machine weer veilig operationeel te krijgen, dan kunnen wij de machine ook naar de werkplaats in Beverwijk halen.

Onderdelen

Het gebruik van hoogwaardige originele onderdelen is bij Montarent de standaard. Wij hebben in het magazijn circa 750 unieke onderdelen liggen voor kraan en onderwagen. Daardoor zijn wij vaak in staat dezelfde dag nog onderdelen naar u op te sturen voor het zelf (laten) uitwisselen hiervan.

Revisie

Voor machines waarbij (te)veel punten te wensen over laten bieden wij complete revisies aan. Uw machine kan opnieuw worden gestraald, gespoten en/of verzinkt. Daarnaast kunnen wij alle draaiende delen reviseren of vervangen waardoor de machine weer als nieuw zal lijken. Dit is een duurzame oplossing en gunstiger dan de aanschaf van een nieuwe machine.

Contactgegevens

Voor alle vragen omtrent bovenstaande activiteiten kunt u contact opnemen met:
0251-218188 (optie 2)
maandag t/m vrijdag: 07:30-17:00.

Voor minder urgente zaken vragen wij u per mail contact op te nemen met: TD@montarent.nl